Πρίφτης για ΑΕΚ-Τι παίζει με Χάγκινς

Ο Δημήτρης Πρίφτης, αναφερόμενος στο τρίτο παιχνίδι των μικρών τελικών της Α1 ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ (25/5, 19:00), υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στην άμυνα ούτως ώστε να πάρουν τη νίκη και να μειώσε σε 2-1 τη σειρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr:

«Έχουμε μπροστά μας την τελευταία ευκαιρία για να μείνουμε ζωντανοί στη σειρά με την Α.Ε.Κ. και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Μας περιμένει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον αντίπαλο τον ξέρουμε και μας ξέρει καλά και δεν υπάρχουν μυστικά. Εμείς από την πλευρά μας μελετήσαμε τα λάθη που κάναμε στους δύο προηγούμενους αγώνες και καλούμαστε να τα διορθώσουμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα, με στόχο να μειώσουμε το παθητικό των προηγούμενων αγώνων, ενώ πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση».

Μαγνητική ο Χάγκινς

Ο Τζαμέλ Χάγκινς υποβλήθηκε την Τρίτη (24/5) σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως η αποθεραπεία του προχωράει ικανοποιητικά, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να δώσει το «παρών» σε κάποιο από τα παιχνίδια της σειράς για τις θέσεις 3-4.