Πρίφτης και Μούρτος για την πορεία στο Eurocup

21

Ο Δημήτρης Πρίφτης φανερά ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Eurocup έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ελπίζει να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τσούπκοβιτς.

Για το σημερινό παιχνίδι και την πρόκριση στη επόμενη φάση: Είμαστε χαρούμενοι. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα, κυρίως για τους παίκτες το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα. Το επίτευγμα είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και τα μπάτζετ που είχαν.

Για το αν πίστευε από την αρχή ότι ο Άρης θα περάσει στην επόμενη φάση: Το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν το έλεγα γιατί πρέπει να είμαστε συνετοί. Δεν νομίζω ότι ο Άρης ήταν φαβορί. Είναι μια δουλειά που έγινε συνολικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες.

Για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου: Θα κάνουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ που φτάσαμε θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά και ελπίζω να είμαστε υγιείς.

Για τον τραυματισμό του  Τσούπκοβιτς: Πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε γιατί πάνω απ όλα είναι η υγεία των παικτών. Τα παιδιά είναι σαν να χάσαμε γιατί έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μούρτος είπε:

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: Σήμερα πιάσαμε έναν από τους στόχους μας, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε βέβαια και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπάνβιτ. Θα παλέψουμε για την πρωτιά. Γνωρίζαμε ότι η Στεάουα ήταν ομάδα μικρότερης δυναμικότητας αλλά έπρεπε να ήμασταν καλοί και σοβαροί στην άμυνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Για το αν επηρέασε την ομάδα το αποτέλεσμα της Ούνιξ: Δεν μας ενδιέφερε το άλλο παιχνίδι, αλλά το πως θα παρουσιαστούμε εμείς, εγώ προσωπικά δεν ήξερα καν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Για το αν πίστευε από την αρχή ότι η ομάδα μπορούσε να περάσει τους ομίλους: Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, προσπαθήσαμε δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε.

Για τον κόσμο που ήταν και σήμερα δίπλα στην ομάδα: Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί μακριά από την Ελλάδα και μας στηρίζει καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η βοήθεια είναι ανεκτίμητη και είμαστε πολλοί τυχεροί που έχουμε τέτοιους οπαδούς.

Πηγή: pressaris.gr