Προβλήματα για Αγγέλου

12

Με απών τον Μιχάλη Τσαϊρέλη καθώς εισήχθη στην κλινική, τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να αισθάνεται ενοχλήσεις αλλά και τους Μπελ-Αθηναίου να συνεχίζουν με ατομικό, ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη ενόψει Τρικάλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης προπονήθηκε σήμερα (12/04) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», ξεκινώντας την προετοιμασία του, ενόψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τα Τρίκαλα (14/04, 16:30, ΕΡΤPLAY1), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Απών ήταν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος εισήχθη σήμερα (12/04) στην κλινική «Άγιος Λουκάς» με γαστρεντερικές διαταραχές.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Ο 19χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας μας, Νίκο Κουκουλιά.

Ο Γιάννης Αθηναίου και ο Gary Bell ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, εξαιτίας της θλάσης από την οποία ταλαιπωρούνται. Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι «κίτρινοι» παρακολούθησαν σε βίντεο τον μεθαυριανό τους αντίπαλο».