Προβληματισμένος με το β’ μέρος ο Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης έντονα προβληματισμένος διαπίστωσε πως οι παίκτες του δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο του 81-61 κόντρα στην ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α.

Αρχικά είπε: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε καλύτερα, ήταν πιο δυνατή και ιδιαίτερα εύστοχη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είχαμε μια επαφή με το σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η ΑΕΚ ήταν εύστοχη σε συνεχόμενα τρίποντα με τον Ούκιτς και εκεί χάσαμε την συγκέντρωσή μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε. Ήμασταν στατικοί, διστακτικοί, όχι μαχητικοί στην άμυνα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό άμεσα αν θέλουμε να έχουμε τύχη για το συγκεκριμένο ματς με την ΑΕΚ”.

Για το αν είναι καλό ή κακό ότι αντιμετωπίζουν σε μία βδομάδα και πάλι την ΑΕΚ και απάντησε: “Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, έχει την δική του δυναμική. Κρίνεται στην συνέχεια αν είναι κακό ή κακό. Είναι άσχημο για μένα γιατί δεν παίξαμε καλά και δεν ήταν αισιόδοξη η εμφάνισή μας, ειδικά μετά τα τελευταία ματς που παίζαμε καλύτερα. Δεν το δείξαμε αυτό”.