Προπόνηση με Σούλη – Μήνυμα Ζουρνατζίδη

18

Μετά τη χθεσινή φουρτούνα, η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ…

Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ζιελόνα Γκόρα στο PAOK SPORTS ARENA ξεκίνησε σήμερα το πρωί, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να δίνει κανονικά το παρόν του στην προπόνηση της ομάδας (η φωτογραφία είναι αρχείου).

Είναι δεδομένο ότι το θέμα Μαρκόπουλου δεν έχει κλείσει 100% και το αν θα έχει συνέχεια, θα εξαρτηθεί από το αν ο Ολυμπιακός τον θέλει πραγματικά και πολύ, και αποφασίσει να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Αν συμβεί αυτό, το θέμα είναι προφανές ότι θα εξεταστεί από την διοίκηση, που θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους. Αν ο Ολυμπιακός δεν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ, το θέμα κλείνει και ο Μαρκόπουλος παραμένει κανονικά στο τιμόνι του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Πολωνούς (Τετάρτη, 7μμ) έχει ξεκινήσει, οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ και ο μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατζίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα σήμερα, τόσο για το παιχνίδι της Τετάρτης, όσο και για τα όσα έγιναν στην υπόθεση Μαρκόπουλου και τις “πιέσεις”, που έπεσαν.

“Αν όσοι εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους και άσκησαν την `καλόπιστη` κριτική τους για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας έπαιρναν εισιτήριο για τον αγώνα της Τετάρτης , την Πέμπτη το πρωί άνετα θα έσπαζα συμβόλαιο πρωτοκλασάτου παίκτη Ευρωλίγκας”, έγραψε ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ…