Πρωτοφανές περιστατικό σε φιλικό αγώνα

47

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Κύμη και Προμηθέα, για την τελευταία μέρα του τουρνουά της Λάρνακας, με πρωταγωνιστή τον Μάκη Γιατρά και τους διαιτητές του αγώνα.

Με το σκορ στο 69-69, 3’08” για το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Προμηθέα διαμαρτύρονταν για τις 4 τεχνικές ποινές που καταλόγισαν οι διαιτητές στην ομάδα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και για κάποια… φαλτσοσφυρίγματα, όπως τα χαρακτήριζαν, που χάλασαν το κλίμα του αγώνα.

Μάλιστα λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης οι διαιτητές απέβαλαν τον προπονητή των Πατρινών, Μάκη Γιατρά, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποφάσεις τους.

Ο Πατρινός κόουτς πάντως αρνήθηκε να φύγει από τον πάγκο της ομάδας του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των διαιτητών, οι οποίοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο!

Εν τέλει, μετά από λίγα λεπτά και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, οι διαιτητές του αγώνα επέστρεψαν στο παρκέ για να ολοκληρωθεί κανονικά η αναμέτρηση και να παιχτούν τα τελευταία 3’08” του φιλικού της Κύμης με τον Προμηθέα, με τον Κώστα Ντούβα να αναλαμβάνει χρέη head coach στην ομάδα της Πάτρας για τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

πηγή: sdna.gr