Πρόβλημα με Τέιλορ

61

Ο ΠΑΟΚ έφθασε στο Ράντομ και πριν προλάβει καλά καλά να ξεκουραστεί η αποστολή βρέθηκε στο «Mosir Sports Hall» για προπόνηση.

Αντιμέτωπος με τη Ρόσα Ράντομ θα τεθεί ο «Δικέφαλος», στην πρεμιέρα του στο νεοσύστατο Basketball Champions League (19/10, 19.00). Οι ασπρόμαυροι αναχώρησαν αεροπορικώς νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (18/10, 12.15) μέσω Αθήνας για Βαρσοβία κι από εκεί συνέχισαν οδικώς το ταξίδι τους μέχρι το Ράντομ. Έφθασαν αργά το απόγευμα και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο, ωστόσο όχι για πολύ, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του μετέβησαν στο κλειστό, που θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση, και προπονήθηκαν. Εκτός έμεινε ο Μπράντον Τέιλορ, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν ακόμα φθάσουν οι «ασπρόμαυροι» στην πολωνική πρωτεύουσα και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς. Η συμμετοχή του, πάντως, κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη.

Θυμίζουμε πως την αποστολή, που ταξίδεψε μέχρι το Ράντομ, αποτελούν οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλωνας Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Νίκος Καμάρας, Ντάριλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον. Στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο τραυματίας Βαγγέλη Μαργαρίτη, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.