Πρόταση στον Αντεγκμπόγιε

26

Πριν από λίγες μέρες, ακόμη και μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, ο Δημήτρης Πρίφτης καθιστούσε σαφές ότι δεν ηταν σίγουρος αν έπρεπε να μείνει ο Αντεγκμπόγιε, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 15/11 και στην περιφέρεια ο Άρης δεν έχει μεγάλες ανάγκες.

Τελικά, ο κύβος ερρίφθη, και οι καλές εμφανίσεις του Βρετανού, οδήγησαν τον Άρη στην αποφαση να του κάνει πρόταση να μείνει μέχρι τέλους της σεζόν. Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν, ο Άρης κατέθεσε την πρότασή του και περιμένει την απάντηση του Βρετανού γκαρντ. Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Κόροιβο, το Σάββατο 15/11 στην Αμαλιάδα. Απών από την προπόνηση ήταν ο Νίκος Γκίκας, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Η συμμετοχή του 25χρονου γκαρντ στην αναμέτρηση της Αμαλιάδας καθίσταται αμφίβολη. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Πριν από την προπόνηση έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη (13/11) με διπλή προπόνηση, στο «Nick Galis Hall».