«Ρίσκο να παίξουν Αθηναίου και Μπελ»

16

Ο γιατρός της ΚΑΕ Άρης μίλησε στον ραδιοφωνικό Arena fm για το ιατρικό report των Γκάρι Μπελ και Γιάννη Αθηναίου που αναμένεται να απουσιάσουν από την αναμέτρηση με την Κύμη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο γιατρός της ομάδας Νίκος Κουκουλιάς:

«Η απόφαση που πήραμε είναι να μην αγωνιστούν οι Μπελ και και Αθηναίου. Είναι μεγάλο ρίσκο να παίξουν. Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια και η απόφαση βγήκε προς το όφελος της ομάδας και των αθλητών. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος και της υποτροπής, την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε».

Για την κατάσταση του Μπελ:

«Ο Μπελ έχει θλάση οπίσθιου μηριαίου, η οποία είναι παρόμοια με του Αθηναίου στη γάμπα. Αν ήθελε κανείς να αποφασίσει σύμφωνα με το βιβλίο των κανόνων θα έπρεπε να τους αφήσει εκτός για 20 μέρες, όταν και υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε πάντα το καλό του αθλητή και της ομάδας. Αν ήταν κάποιος να με ρωτήσει πότε θα είναι έτοιμοι θα του έλεγα σε 20 μέρες. Κάθε μέρα βλέπουμε την κατάσταση τους και την αξιολογούμε. Στο 100% δεν θα είναι ο Μπελ να είναι ούτε το Σάββατο. Αν, όμως, ο κόουτς αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει για λίγο θα μπορεί να το κάνει με ρίσκο. Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο το πότε θα είναι διαθέσιμος ο παίκτης για να παίξει είτε λίγο, είτε πολύ».

Κλείνοντας συμπλήρωσε:

«Στο μπάσκετ υπάρχει η δυνατότητα να τσεκάρεις την κατάσταση του παίκτη σου. Για αυτό μέχρι την τελευταία στιγμή περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει το Σάββατο. Δεν θα είναι έτοιμοι 100%, το ξαναλέω, αλλά θα κριθεί τι ακριβώς θα γίνει με την ολιγόλεπτη συμμετοχή τους».