Σίμτσακ: “Από τα πλέον σημαντικά γρανάζια του Άρη ο Βουρτζούμης”

Στον Libero 107.4 μίλησε ο Βασίλης Σίμτσακ ο οποίος μίλησε για τον εκλιπόντα Βασίλη Βουρτζούμη, για την κίνηση που έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης, αλλά και το μέλλον του ίδιου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107,4 FM και την εκπομπή AllAboutARIA On Air: 

«Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με τα χειρότερα νέα. Μέχρι τώρα, ο Βασίλης έδινε μία τρομερή μάχη, πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, είμαστε συντετριμμένοι». Είπε αρχικά ο έμπειρος σέντερ.

Αν πρόλαβε να μιλήσει με τον κόουτς Πρίφτη:

«Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε. Λίγο πολύ τα παιδιά όλα μιλήσαμε μεταξύ μας. Θα θέλαμε να βρεθούμε αύριο στην Θεσσαλονίκη. Είναι δύσκολες οι στιγμές, γιατί ζήσαμε πολλά με τον Βασίλη».

Για τον Βασίλη Βουρτζούμη:

«Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ δίκαιος και τίμιος. Ήταν ένα από τα πλέον σημαντικά γρανάζια της ομάδας μπάσκετ και του Συλλόγου. Ήταν πολύ σωστός στην δουλειά του, έβαζε πάνω απ’ όλα την ομάδα».

Για την κίνηση του Πρίφτη, να χαρίσει την πρώτη δόση του διακανονισμού και τα χρήματα να πάνε στον Βασίλη Βουρτζούμη:

«Ο Χαρακτήρας του Βασίλη ήταν που σ’ έκανε να τον αγαπάς τόσο πολύ. Ο κόουτς Πρίφτης θέλει να έχει στο πλευρό του τέτοιους ανθρώπους, γι’ αυτό και η αγάπη τους ήταν τόσο δυνατή. Τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή, είναι η οικογένεια και η υγεία. Αυτή η κίνηση δείχνει το ποιόν του Πρίφτη, αλλά και του Βασίλη, γιατί την άξιζε πραγματικά. Μακάρι να μπορούσαμε να παλέψουμε μαζί του, για να τον βοηθήσουμε σε αυτή την άνιση μάχη».

Για το πως αντιμετώπιζε τις δυσκολίες:

«Ακόμα και την 3η μου χρονιά που τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ερχόταν και μας έδινε δύναμη, μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο. Πολλά πράγματα τον τελευταίο χρόνο, έγιναν γι’ αυτόν».

Αν θυμάται κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό:

«Εγώ έκανα πολλές συζητήσεις με τον Νικητάκη και τον Βουρτζούμη. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο συμβάν. Ό,τι πρόβλημα και να υπήρχε, το αντιμετώπιζε πολύ όμορφα και προσπαθούσε να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο».

Αν θα μπορέσει να έρθει στην κηδεία, αύριο:

«Είναι λίγο δύσκολο. Ακόμα το παλεύουμε όμως».

Αν θα συνεχίσει στο περιστέρι:

«Υπάρχει άλλος ένας χρόνος συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαι στην αναμονή, γιατί υπάρχει οψιόν».

Για την διευθέτηση της οφειλής που υπήρχε, με αποτέλεσμα ν’ αποσύρει την αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής:

«Αυτό το βασικό έγινε. Βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι, μας πήραν ένα τηλέφωνο και συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα».

Για την φετινή πορεία του Άρη:

«Από την μία στεναχωριόμουν, από την άλλη ήμουν κι αισιόδοξος γιατί έβλεπα παιδιά να μάχονται μέσα στο γήπεδο και στο τέλος κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία, δίνοντας το έναυσμα στους νέους ανθρώπους που ανέλαβαν το τμήμα».