Σε επαφές με την ΕΡΤ ο Ηρακλής

Ενημέρωση για τα νεότερα της προετοιμασίας αλλά και τις επαφές με την ΕΡΤ εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής, που ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του επιστροφή που ξεκινά από την Κύπρο.

Αναλυτικά:

Με δυνατή προπόνηση που περιελάμβανε εσωτερικό «διπλό» συνέχισε την προετοιμασία της η Ομάδα μας μετά τη ματαίωση του φιλικού με τον Άρη.
Απόντος του Εντ Ντάνιελ και με τον Μάικ Μουρ προσεκτικό στις κινήσεις του οι «κυανόλευκοι» χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν ένα δυνατό «διπλό» με πολύ πάθος και εντυπωσιακές «μάχες», στο πλαίσιο του υπόλοιπου προγράμματος.
‼️ Αύριο Τετάρτη η Ομάδα μας έχει ρεπό και από την Πέμπτη θα μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τον Κεραυνό Στροβόλου την Τρίτη (22/9, 20:30) στη Λευκωσία.
Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται εδώ και ημερές σε «ανοικτή γραμμή» με τους επιτελείς της ΕΡΤ για τη μετάδοση του αγώνα, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Κυπριακή Ομοσπονδία.
‼️ Ελπίζουμε πως θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και ο Ευρωπαικος αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ, του πιο ιστορικού Συλλόγου της Μακεδονίας, με έναν Κυπριακό σύλλογο, σε μια μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση, θα μεταδοθεί και οι φίλοι της Ομάδας μας και του Μπάσκετ δε θα μείνουν «στο σκοτάδι».
Σε κάθε περίπτωση η Ομάδα μας θα προσπαθήσει να ενημερώνει με όποιο εφικτό τρόπο για την εξέλιξη του αγώνα, ο οποίος λόγω των μέτρων στην Κύπρο θα γίνει με παρουσία μόνο των εντεταλμένων δημοσιογράφων του BCL, της ΚΟΚ και ορισμένων Ομάδων.
‼️ Θυμίζουμε ότι κάθε αποστολή θα αποτελείται μόνο από 21 άτομα (παικτες, προπονητές και συνοδοί) και δε θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους, παράγοντες κλπ πέραν αυτών.
Οι ομάδες θα καταλύσουν σε πολύ αυστηρό πλαίσιο στο ίδιο ξενοδοχείο και θα μετακινούνται μόνο για προπόνηση ή αγώνες στη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο.
‼️ Η Ομάδα μας θα ταξιδέψει το απόγευμα της Κυριακής για τη Μεγαλόνησο.