«Σκαλοπάτι πριν τελικό»

10

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που δεν πτοεί και τόσο τους ανθρώπους του «δικεφάλου», όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατζίδη.

«Για να πάρεις ένα τρόπαιο πρέπει να κερδίσεις κάποια μεγάλη ομάδα. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Αυτή η κλήρωση νομίζω ότι ήταν καλή σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ευχαριστημένοι. Σαφώς και είναι δύσκολο αλλά είναι και δίκαιο. Θα υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον από τον κόσμο. Είναι ένα σκαλοπάτι πριν τον τελικό και θα θέλαμε πολύ να διακριθούμε», σχολίασε ο Ζουρνατζίδης μιλώντας στον «Arena 89.4».

Αν βέβαια λάθουμε υπόψη ότι ο ΠΑΟΚ ούτως ή άλλος θα συναντούσε τον Παναθηναϊκό είτε τώρα είτε πιθανόν στον τελικό, ίσως είναι καλύτερα που θα τον υποδεχτεί στην έδρα του μόνο με δικούς του φιλάθλους, παρά αν αγωνιζόταν σε έναν ουδέτερο τύπου… «Δύο Αοράκια».

Ερωτηθείς για την αναστάτωση που προκλήθηκε με το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ είπε: «Οι αναταράξεις στον ΠΑΟΚ δεν τελειώνουν ποτέ, γι’ αυτό είναι ενδιαφέρουσα η ομάδα μας αλλά έτσι δεν μας αφήνει να κοιμόμαστε ποτέ και είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση. Πήρε λίγο παραπάνω διάσταση όλο το πράγμα. Και ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής έκαναν το αυτονόητο. Καμιά φορά και το αυτονόητο πρέπει να το εξηγείς και να το υπερασπίζεσαι. Και οι δύο πλευρές έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Οι καλοπροαίρετοι θα περιμένουν κι άλλο».