Στα παλιά… «λημέρια»

Ο Ηρακλής διοργανώνει διεθνές τουρνουά στο Ιβανώφειο στο οποίο θα πάρουν μέρος μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα ο Γηραιός θα διοργανώσει τριήμερο τουρνουά παίδων στο οποίο θα συμμετάσχουν η Εθνική ομάδα παίδων Ελλάδας και Πολωνίας, το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών και η ομάδα αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.

Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης οι «κυανόλευκο» αναμένεται να τιμήσουν τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Νίκο Χατζηβρέττα που ξεκίνησαν την καριέρα τους από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών κι άλλοι αθλητές του παρελθόντος.

Επιπλέον η ΚΑΕ Ηρακλής αναμένεται να τιμήσει και τον Θεόδωρο Ροδόπουλο για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

Αρχίζει το 1st Futute Legends στο Ιβανώφειο!

Τα ταλέντα του μέλλοντος στη Θεσσαλονίκη και το Ιβανώφειο! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διοργανώνει το 1ο Διεθνές Τουρνουά Παίδων Future Legends από την Παρασκευή 19 Απριλίου ως και την Κυριακή 21 Απριλίου, στο ιστορικό του γήπεδο με τη συμμετοχή της Εθνικής Παίδων της Ελλάδας, της Εθνικής Παίδων της Πολωνίας και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.

Το τουρνουά συγκεντρώνει μερικά απ’ τα καλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους του Μπάσκετ. Στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης (Παρασκευή, 18:45, Ιβανώφειο) θα βραβευθούν από τον ΗΡΑΚΛΗ για την προσφορά τους στον Σύλλογο και στο Ελληνικό Μπάσκετ οι:

Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Θόδωρος Ροδόπουλος.

Η είσοδος στο τουρνουά για όλα τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι ελεύθερη, όπως και για όλες τις Ακαδημίες Μπάσκετ που θα έρθουν οργανωμένα στο γήπεδο κατόπιν συνεννοήσεως. Άνω των 16 ετών υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ για κάθε ημέρα της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει δύο αγώνες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

Παρασκευή 19/4

17.00 Πολωνία – Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

18.45 Τελετή Έναρξης/Βραβεύσεις

19.30 Ελλάδα – Ηρακλής

Σάββατο 20/4

17.00 Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών-Ηρακλής

18.45 Διαγωνισμοί Καρφωμάτων και Τριπόντων

19.30 Ελλάδα – Πολωνία

Κυριακή 21/4

12.00 Ελλάδα – Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

13.45 Τελετή λήξης

14.30 Πολωνία-Ηρακλης

Αντιλαμβάνεται κανείς τη σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για παρουσία δύο Εθνικών Ομάδων και δύο Συλλόγους που δουλεύουν σκληρά για την ανάπτυξη σε αυτές τις ηλικίες.

Η… συσσώρευση ταλέντου που θα υπάρχει το τριήμερο αυτό στο Ιβανώφειο είναι αναμφισβήτητη, ενώ οι αγώνες – αξίζει να σημειωθεί – θα μεταδοθούν από το κανάλι του Ηρακλή στο διαδίκτυο (Youtube) προκειμένου να δουν όλοι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μερικά απ’ τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!

Το 1st International Tournament “Future Legends” είναι μια ακόμη προσπάθεια που δείχνει τις προθέσεις του Ηρακλή για να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα την ανάπτυξη του, από τα τμήματα υποδομής ως την ανδρική ομάδα, αλλά και παράλληλα να “υπενθυμίσει” ότι παραμένει ο Σύλλογος που “έδωσε” στο Ελληνικό Μπάσκετ μερικούς απ’ τους μεγαλύτερους αστέρες της νέας γενιάς (Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Σχορτσανίτης κ.α.) που του έδωσαν τεράστιες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές επιτυχίες.

Σας περιμένουμε!