Στην Κρήτη για να… γράψει ιστορία

Στην Κρήτη βρίσκεται από τις 08:00 το πρωί η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού (17/2, 17:00) τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Στο Ηράκλειο ταξίδεψαν οι: Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο είναι: Jamal Jones, Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» η κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των δύο ομάδων και θα ακολουθήσει στις 16:00 η προπόνηση του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο θα ηγηθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ θα συνοδεύσουν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την αποστολή της ομάδας, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς, πέταξε σύσσωμη και η υπόλοιποι διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο αλλά και την Μαρία Γκοντσάρεβα.