«Στον αγώνα που δίνει ο Δημήτρης δεν είναι μόνος»

10

Δείτε όσα ανέφεραν οι Γκάλης, Τζανακάκης και ο Παπαγρεωργίου για την φιλική αναμέτρηση για τον μικρό Δημήτρη.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Άρη αλλά και στην ομάδα του Λαγκαδά η οποία επίσης βρίσκεται εδώ για να παίξει για τον Δημητράκη, καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που είναι στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε αυτά τα ζητήματα δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι. Ο αθλητισμός πρέπει να προσφέρει στην κοινωνία και προσωπικά προσπαθώ να συμμετέχω όσο το δυνατόν περισσότερο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

 

Από την πλευρά του ο Χάρης Παπαγεωργωίου είπε:

«Το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι ο Άρης είναι κάτι μεγαλύτερο από αθλητικός σύλλογος. Είναι ένας μεγάλος οργανισμός ο οποίος στο πλαίσιο των δράσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει προσπαθεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύλλογο.

 

Βέβαια η περίπτωση του Δημήτρη είναι ξεχωριστή. Βλέπετε ότι όλος ο Άρης, από ΚΑΕ, ΠΑΕ, ΑΣ αλλά και απλούς φιλάθλους είναι εδώ για να βοηθήσουμε όλοι μαζί ένα παιδί το οποίο βρίσκεται σε δύσκολη θέση»

 

Τέλος, ο Μανώλης Τζανακάκης ανέφερε:

«Ο Δημήτρης περνάει μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του. Είναι όμορφη η σημερινή εικόνα, όλος ο Άρης είναι δίπλα του, συνολικά ο οργανισμός θέλει να περάσει το μήνυμα της υποστήριξης.

 

Να ξέρει ότι στον αγώνα που δίνει δεν είναι μόνος τους. Ελπίζω να δει την εικόνα, να πάρει δύναμη και να είναι γρήγορα κοντά μας».