“Συγκέντρωση στην άμυνα”

11

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ μίλησε ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Θανάσης Μολυβδάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επιθετικά η ομάδα των Τρικάλων χαρακτηρίζεται από την ικανότητα των παικτών της στο ένας εναντίον ενός, αλλά και στο ανοικτό γήπεδο, δυο κομμάτια από τα οποία παίρνει πάνω από το 50% των πόντων της, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τη νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κατά κύριο λόγο σε δυο τομείς του παιχνιδιού.

Το πρώτο είναι το αμυντικό μας transition, το δεύτερο είναι η ατομική άμυνα, καθώς η επίθεση των Τρικάλων βασίζεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ελεύθερο παιχνίδι και τις γρήγορες συνεργασίες δυο παικτών, όπως και στην ικανότητα των ψηλών να υποστηρίζουν τις συνεργασίες αυτές με επιθετικό ριμπάουντ και να σκοράρουν μετά από άστοχα σουτ.

Εμείς περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν ο Αθηναίου και ο Bell που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, καθώς και ο Τσαϊρέλης, ο οποίος προέρχεται από μια ίωση, ώστε να ξέρουμε αν και για πόσο χρόνο μπορούμε να τους υπολογίζουμε».