«Συγκεκριμένο το ταβάνι μας»

Δηλώσεις πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε μεταξύ άλλων, πως «το ταβάνι της ομάδας είναι συγκεκριμένο».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παπαθεοδώρου:

«Γνωρίσαμε μια ήττα στο γήπεδο μας προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια που είχε ο αντίπαλος ήταν λίγο δύσκολο,όμως τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Μετά το 15 λεπτό στην άμυνα ελέγξαμε τα επιθετικά ατού του αντιπάλου, στο τέλος όμως δεχτήκαμε ένα καλάθι και χάσαμε το παιχνίδι.

Για τη μία ασσίστ στο τρίτο δεκάλεπτο: «Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν άστοχοι δεν σημαίνει ότι δεν παίξαμε καλά».

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας η αστοχία: «Η ομάδα έκανε μια τιτάνια προσπάθεια δεν μπορεί να παίζει συνέχεια το ίδιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ξεκινήσαμε με 15 παίκτες και είμαστε με 10».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να «αδειάσει» η ομάδα: «Ο κίνδυνος έχει περάσει για την ομάδα από εκεί και πέρα το τι αποθέματα έχει ο καθένας είναι στο μυαλό του καθένα. Είναι θέμα και τι προσδοκίες έχει ο καθένας. Έχουμε κάνει μια υπερβατική προσπάθεια φέραμε την ομάδα σε ένα καλό σημείο πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι θα γίνει».

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους: «Έχει να κάνει με το τι προσδοκίες υπήρχαν και τι συνθήκες υπήρχαν. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της απόλυτα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη ακόμα και όταν δεν υπήρχαν οι συνθήκες τα καταφέραμε. Χθες ήμασταν 9 άτομα στο γήπεδο προχθές 8. Βήχουν και αγχωνόμαστε. Τους στόχους μας τους πετύχαμε απόλυτα με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν. Υπάρχουν κάποια όρια που η ομάδα τους έχει ξεπεράσει».

Για το τι προσδοκίες έχει: «Εγώ αυτό που θέλω να πετύχω δεν έχω τις συνθήκες να το κάνω. Αν τις είχα θα απαντούσα. Τις συνθήκες τις καθορίζει και τις βάζει η διοίκηση. Εμείς έχουμε συγκεκριμένο ταβάνι. Όταν δεν υπάρχουν οι δυνατότητες δεν μπορείς να κάνεις κάτι».