«Συνέπεια σε άμυνα και ριμπάουντ»

18

Οι ιδιαιτερότητες της πρεμιέρας και η κούραση που ίσως υπάρχει στον Άρη μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια στο κύπελλο είναι παράγοντες που ανησυχούν τον Δημήτρη Πρίφτη ενόψει της αυριανής πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό.

Οι «κίτρινοι» παρέμειναν στην Αθήνα μετά την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο από την Κηφισιά, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία της εξτρά μετακίνησης. Ο Δημήτρης Πρίφτης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε: «Οι πρεμιέρες πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Από αύριο ξεκινά η μεγάλη διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος. Προφανώς όλοι θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα με το δεξί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Σίγουρα έχουμε να διαχειριστούμε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την κούραση».

Αναλύοντας τον αυριανό αγώνα είπε: «Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που έχει παίξει μεγάλο αριθμό φιλικών και βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ανάπτυξης, κυρίως μέσα από πικ εν ρολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς αμυντικά στη συγκεκριμένη συνεργασία και ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυνηγά αρκετά τις μπάλες από τα άστοχα σουτ».