Τα Αρειανάκια έκοψαν την πίτα τους (pics)

98

Οι Ακαδημίες του Άρη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μια πολύ όμορφη γιορτή με πολλά παιδιά αλλά και γονείς, η οποία έλαβε χώρα σήμερα (16/01) το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall», παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη και του εντεταλμένου σύμβουλου της εταιρείας, Εμμανουήλ Λάσκαρη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας…:

Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για την παρουσία τους , στάθηκε στην αξία που έχουν αυτές οι «οικογενειακές στιγμές» για κάθε ομάδα. Στη συνέχεια ο τεχνικός Διευθυντής, Νίκος Χασόπουλος, αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους στην ομάδα ώστε η δυναμική του συλλόγου να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη στήριξη που παρέχει στα τμήματα ο Λευτέρης Αρβανίτης,  με τον οποίο ουσιαστικά πριν δυο χρόνια ξεκίνησαν από κοινού τον προγραμματισμό για τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ, αλλά και στον Εμμανουτήλ Λάσκαρη, ο οποίος καθημερινά, μαζί με την οικογένειά του, δείχνουν με έμπρακτο τρόπο τη στήριξή τους στα τμήματα υποδομής.

Τον λόγο πήρε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία τόσων αθλητών στην εκδήλωση της ομάδας και ιδιαίτερα χαρούμενος για την όμορφη εικόνα. Για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλοι εργάζονται για το καλό της ομάδας, κάτι που ξεκινάει από τη βάση, που είναι η Ακαδημία.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ο ποίος εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια και αισιοδοξία για τα τμήματα υποδομής και ευχαρίστησε τους γονείς για την επιλογή τους να επιλέξουν τον ΑΡΗ για τα παιδιά τους. Έδειξε εντυπωσιασμένος από την κιτρινόμαυρη αγκαλιά μικρών και μεγάλων αθλητών που πλημμύρισαν το χώρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Ανδρέας Μεϊμάρης, ο οποίος εκπροσώπησε την ΕΥ Club (πρόγραμμα υπηρεσιών υγείας) και εκτός από τα αρειανά του συναισθήματα, τα οποία φανέρωσε στην εκδήλωση, έδωσε και δώρο μια κάρτα υγείας για 12 μήνες για όλους τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί (7 στον αριθμό). Ταυτόχρονα μίλησε και για τη μεγάλη συνεργασία η οποία έχει επιτευχθεί ανάμεσα στην EY Club και τα τμήματα υποδομής που προσεχώς θα ανακοινωθεί και επισήμως.

Λίγο πριν ξεκινήσει η κοπή της πίτας, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και η Ακαδημία μπάσκετ του ΑΡΗ προχώρησαν σε μια συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση. Βράβευσαν όλους τους αθλητές που αρίστευσαν το σχολικό έτος 2014-15 και ευχήθηκαν να υπάρχει διάρκεια τόσο στη σχολική τους πρόοδο όσο και στο μπάσκετ.

Η τυχερή στο κόψιμο της πίτας ήταν η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., στην οποία «έπεσε» το φλουρί. Η γιορτή έκλεισε με ευχές για καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες πάντα σε αθλητικό πλαίσιο.