Τα εισιτήρια του 1ου «Nick Galis Cup»

28

Σε κυκλοφορία θα θέσει την Πέμπτη η ΚΑΕ Άρης τα εισιτήρια για το 1ο Διεθνές Τουρνουά «NickGalisCup» από την πώληση των οποίων προσδοκά σε κάποια έσοδα, σε μία «νεκρή» περίοδο όπως είναι αυτή που διανύουμε.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο «NickGalisHall» με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του Παναθηναϊκού και της Μπάνβιτ. Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, 2310 265 600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00. Την ίδια ημέρα έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων (Πέμπτη 24/07), θα είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική αγορά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.».

Όσο για τις τιμές τους έχουν ως εξής: Σε όλο το γήπεδο εκτός από τις θύρες 2-3 Gold το εισιτήριο ημέρας (δύο αγώνες) κοστίζει 20 ευρώ και του διημέρου (τέσσερις αγώνες) 35 ευρώ.

Στις θύρες 2-3 Gold το εισιτήριο ημέρας έχει 50 ευρώ και του διημέρου 80 ευρώ, ενώ οι CourtSideSeats (οι πολυθρόνες που υπάρχουν πολύ κοντά στις γραμμές του γηπέδου), στοιχίζουν 90 ευρώ για τη μία μέρα και 150 για το διήμερο.

Τέλος, θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο, που κοστίζει 10 ευρώ για τους αγώνες της μίας ημέρας και 20 για τους αγώνες διημέρου.