Τα συμπεράσματα του Παπαθεοδώρου

28

Τα συμπεράσματα από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Μπουγιουκσεχίρ εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε:

«Ήταν ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την προετοιμασία. Είχαμε πολλά θέματα τραυματισμού. Έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Η αντίπαλος μας παρουσιάστηκε με λιγότερες δυνάμεις παρόλα αυτά είδαμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με όλο το υλικό μας ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Ο ρυθμός μας δεν είναι ακόμα ψηλός. Δεν έχουμε αναπτύξει τις επιθέσεις μας όπως θέλουμε. Έχουμε να βελτιώσουμε ακόμα κάποια πράγματα. Είμαστε στην μέση της προετοιμασίας. Μας λείπει ο ρυθμός, αλλά και πολλά μικρά πράγματα που σε επισημα παιχνίδια θα είναι πολύ σημαντικά.

Για τους Αμερικάνους του ΠΑΟΚ: «Με το τέλος των φιλικών θα αποφασίσουμε για τους Αμερικανούς. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν την διαφορά της Ευρώπης με το κολεγιάκο μπάσκετ. Με την διάθεση τους θα γίνουν και θα μας δώσουν αυτά που θέλουμε. Ο Γκαρετ είναι ένας πολύ κάλος αθλητής. Έχει αντίληψη και προσαρμόζεται εύκολα.

Για τον Χρυσικόπουλο: «Ο Λίνος δέχτηκε ένα χτύπημα στον ώμο θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε».

Για τον Βιεϊρίνια: «Ήταν χαρά μας που ήρθε είναι τιμή για μας που ένας παίκτης σαν και αυτον μας στηρίζει.

Για τον Καρρά: «Ο Καρράς δουλεύει πιο σκληρά από όλους τους παίκτες, έχει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά στο κορμί του. Τακτικά είναι παίκτης Α1. Είναι πολύ ταπεινός και μεθοδικός, αν μπορεί να μας ακολουθήσει θα βοηθήσει την ομάδα».