Τελικά, αυτός είναι αδιόρθωτος!

18

Στην αρχή είπε ότι η κάμερα έδειξε λάθος(!), μετά πήγε να παραδεχτεί το λάθος του, αλλά δεν το έκανε 100%, και τώρα, με την επιστροφή στην Ελλάδα, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων και της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, συνεχίζει να προσπαθεί να βγάλει τρελούς, όσους τον είδαν στο επίμαχο βίντεο να προσπαθεί να χτυπήσει (ή να χτυπάει;) τον Κόνιαρη.

«Δεν μας στοίχισε καθόλου το περιστατικό με τον Κόνιαρη. Ίσα-ίσα, δεν πήρε τόση έκταση για μας όση στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που δεν μας επηρέασε καθόλου. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί ζούμε στην Ελλάδα και δίνουμε βάση σε πράγματα που δεν μας αφορούν και δεύτερον γιατί ήταν κατευθυνόμενο από συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν το έκαναν ούτε για την Εθνική ομάδα, ούτε για το παιδί, αλλά για προσωπικούς λόγους.

Επαναλαμβάνω επειδή δεν συνέβη κάτι σημαντικό, δεν επηρέασε καθόλου την καθημερινότητά μας ούτε τη σχέση με τα παιδιά, ούτε την πορεία μας. Ίσα-ίσα, αυτό το περιστατικό μάς έδωσε να καταλάβουμε -και πιο πολύ στα παιδιά- πόσο δύσκολος είναι ο πρωταθλητισμός.

Πλέον πρέπει να ξεχάσουν τα χρόνια της αθωότητας και να καταλάβουν πως θα βρεθούν σε ένα περιβάλλον πολύ πιο δύσκολο, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και δεν έχει καμία σχέση με το πώς παίζουν. Πρέπει να δείξουν κι άλλα πράγματα, στα οποία εξωτερικοί παράγοντες βάζουν προβλήματα, δεν κοιτάζουν την ουσία και κοιτάζουν να επωφεληθούν από καταστάσεις».

Αυτά, είπε ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, με την επιστροφή στην Ελλάδα…