«Τεράστια τα χρέη του Άρη»

45

Μήνυμα στον Νίκο Λάσκαρη αλλά και σε όλη την οικογένεια του Άρη έστειλε ο πρόεδρος του Α.Σ του συλλόγου, Γιάννης Ψηφίδης, μέσω ανοικτής επιστολής. 

Αναλυτικά: 

Με την ιδιότητα του δεύτερου τη τάξει μετόχου της Κ.Α.Ε , αλλά και αυτής του θεματοφύλακα της λειτουργίας και της διασφάλισης της συνέχειας του συλλόγου απευθύνουμε την παρούσα επιστολή προς όλους τους εμπλεκόμενους της δραματικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μπάσκετ που έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες στον σύλλογο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Στην οικογένεια Λάσκαρη. Είναι πλέον η ώρα να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να «νίπτει τας χείρας της» και να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες που της αναλογούν για τα χρέη που έχει δημιουργήσει και την ανυποληψία στην οποία η ίδια έχει φέρει την Κ.Α.Ε με τους χειρισμούς της, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Με μια επιστολή δεν διαγράφονται τα τραγικά λάθη και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν για να πληρωθούν 5 εκατομμύρια υποχρεώσεων. Εμείς σαν Α.Σ είμαστε υποχρεωμένοι και θα προβούμε σε κάθε νομική και δικαστική ενέργεια για να διασφαλίσουμε ότι θα αναλάβετε και εμπράκτως τις ευθύνες σας

Στην μεγάλη Αρειανή οικογένεια. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε δημόσια το πόσο κρίσιμες είναι οι ώρες που διέρχεται η ναυαρχίδα του συλλόγου. Η μπόρα είναι μεγάλη και ο σύλλογος μας χρειάζεται όλους κοντά του. Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από μια ομάδα ανθρώπων, υπάρχει η αμέριστη στήριξη του Α.Σ, όμως τα χρέη είναι τεράστια και η λύση μπορεί να έρθει μόνο αν υπάρξει μια γενική συστράτευση από όλους όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα και την διάθεση να προσφέρουν ουσιαστικά με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν περισσεύει και δεν υπάρχει χώρος ή χρόνος για αδιαφορία και προσωπικούς εγωισμούς.