Τζόουνς: «Η ομάδα τα δίνει όλα»

23

Ο Λάκι Τζόουνς αναδείχτηκε MVP του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.

Ο Αμερικανός του Δικεφάλου με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν αυτός και οι συμπαίκτες του καθώς και στη στήριξη από τον κόσμο της ομάδας του.

Για την εμφάνιση του:

«Προσπαθώ να κάνω ότι πρέπει για να κερδίζουμε. Κάναμε μια εκπληκτική προσπάθεια για να κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι όλη η ομάδα τα δίνει όλα. Παλέψαμε στο τέλος και παλέψαμε ως το τέλος. Ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση. Έχουμε καταπληκτικούς γυμναστές, μπορεί να μην αντέξω να παίζω έτσι όλη την χρονιά, άλλα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να με αντικαταστήσουν.»

Για το άσχημο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ;

«Είναι αρχή ακόμα γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ακόμα και στο NBA πολλές ομάδες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.»

Για τον κόσμο:

«Ο μάνατζερ μου εξήγησε την σημασία αυτού του αγώνα. Οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί, εμείς παρουσιαστήκαμε κάλοι. Έδειξα την εκτίμηση μου σε αυτούς. Χοροπηδήσουν πάνω κάτω μας έδωσαν μεγάλη ενέργεια και έπρεπε να τους πω ευχαριστώ. Είμαστε επαγγελματίες.»

Για τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται:

«Καλύψαμε τα κενά μας και τα δώσαμε όλα για την νίκη. Δεν με νοιάζει σε πια θέση θα παίζω, το μόνο που με νοιάζει είναι η νίκη».