Της… τηλεδιάσκεψης σε Super League και Basket League

Στον ελληνικό αθλητισμό, όπως σχεδόν σε όλο τον κόσμο, έχει μπει λουκέτο, με τις λίγκες πάντως σιγά-σιγά να κάνουν μια προσπάθεια, να γίνει ένας υποτυπώδης προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα. Έτσι τα μέλη των Super League και Basket League έχουν σήμερα τηλεδιασκέψεις, προκειμένου να… δουν τι θα κάνουν.

Χρονικά, στις 12:00 θα “μαζευτούν” οι μπασκετικοί. Οι ομάδες στην πρώτη τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν ομόφωνα διακοπή, ωστόσο οι αντιδράσεις από προπονητές και παίκτες ήταν έντονες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακόμα ένα συνολικά αποδεκτό αποτέλεσμα. Στη νέα τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν συγκεκριμένα άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ, ιδιοκτήτες των ομάδων της Basket League, δύο προπονητές (Ηλίας Παπαθεοδώρου και Βαγγέλης Ζιάγκος) και o πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης για να συζητήσουν όλα τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν ώστε το πρωτάθλημα να διακοπεί οριστικά υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Ακολούθως, στις 16:00 θα αρχίσει η τηλεδιάσκεψη της Super League. Θα γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης, ενώ πιθανότατα θα βγει κι ένα πλάνο με μπούσουλα την επανέναρξη των αγώνων στα τέλη του Μάη. Δίχως βέβαια να είναι κάτι δεσμευτικό, αφού όλα παραμένουν στον αέρα λόγω κορωνοϊού.