Τι είπε ο Πρίφτης-Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο Βερολίνο, ο Δημήτρης Πρίφτης, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε άδικη την έκταση της ήττας του Άρη από την Άλμπα, έκανε λόγω για κόπωση, μίλησε για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ και τόνισε πως η ομάδα του έχει συγκεκριμένη δυναμική.

Αρχικά είπε: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε αποτελεσματικότητα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Υπάρχουν κομβικές φάσεις που μπορούν να σε φέρουν κοντά στο σκορ ή να σε απομακρύνουν. Είχαμε τρεις τέτοιες διαδοχικές στο 70-65 και θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δε δικαιολογώ τις εμφανίσεις μας στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα, όμως, δεν μπορώ να είμαι άδικος, τα παιδιά προσπάθησαν, ενώ είχανε και τεράστια κούραση να αντιμετωπίσουν».

Όσο για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ είπε: «Δε θα ήθελα να το συζητήσω. Έχω αυτούς τους 12 παίκτες και με αυτούς θα παίξω, όπως έπαιξα όλη τη χρονιά. Στην πορεία θα δούμε, αν κάνουμε κάποια κίνηση.

Είπε ακόμη: «Η ομάδα μας έχει μια συγκεκριμένη δυναμική, μοιράστηκαν τα χρήματα σε παίκτες ανάλογα με την αξία τους και φτιάχτηκε η ομάδα. Το γεγονός ότι κοντραριζόμαστε με ομάδες με 5πλάσιο προϋπολογισμό, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

* Αναλυτικά η εικόνα της 3ης αγωνιστικής στον όμιλο του Άρη

Τα αποτελέσματα:

Άλμπα Βερολίνου-Άρης 82-67

Αρμάνι Μιλάνο-Νεπτούνας 79-71

Η επόμενη (4η) αγωνιστική 27/1

Άρης-Άλμπα Βερολίνου (19:00)

Νεπτούνας-Αρμάνι Μιλάνο (19:00)

Η βαθμολογία

1. Αρμάνι Μιλάνο 5

2. Άλμπα Βερολίνου 5

3. Άρης 4

4. Νεπτούνας 4