Τι παίζει με τους τραυματίες του ΠΑΟΚ

73

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεών της, που περιλαμβάνουν το ματς με την Λούντβιγκσμπούργκ για το Basketball Champions League.

Όσον αφορά τον Κέβιν Ντίλαρντ, το μεσημέρι του Σαββάτου, επισκέφτηκε γιατρό, λόγω της μόλυνσης στο ματι. ενώ έφτασαν και τα ειδικά γυαλιά, τα οποία μάλιστα χρρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Θα συνεχίσει θεραπεία για τουλάχιστον 7 με 10 ημέρες, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Γερμανία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Κόνιαρη, που ακολούθησε θεραπεία και θα βρεθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Γερμανία, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει για τον νεαρό γκαρντ, αν θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που δεν προπονήθηκε χθες λόγω ίωσης, στο ματς με τον Προμηθέα αγωνίστηκε για λίγο, καθώς ναι μεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ωστόσο, ο οργανισμός του ήταν αποδυναμωμένος.

Τέλος, ο Θοδωρής Ζάρας αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα της Πάτρας με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Λούντβιγκσμπουργκ.