Τους φταίει η διαιτησία και η ΕΟΚ…

182

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, η ήττα τους από τον ΠΑΟΚ οφείλεται κατά κύριο λόγο στην διαιτησία, ενώ στις δηλώσεις τόσο του προπονητή Γιούρι Ζντοβτς, όσο και του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΚΑΕ, αφήνεται να εννοηθεί πως η Ομοσπονδία ήθελε να στείλει μήνυμα για την επιλογή να παίξει η ΑΕΚ στο Eurocup κι όχι στο Champions League.

Ο Ζντοβτς είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήξερα πού ερχόμουν. Πιστεύω πως κάτι άλλαξε. Ήμουν εδώ πολλά χρόνια πριν. Έκανα λάθος. Αυτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, μου έχουν κάνει έκπληξη. Δεν μπορώ να πολεμήσω απέναντι σε ανθρώπους που είναι ανέγγιχτοι. Δυστυχώς η ΑΕΚ έχει γίνει πλέον επικίνδυνη και κάποιοι δεν χαίρονται γι’ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος.

Είμαι στο μπάσκετ 35-40 χρόνια και δεν αξίζω αυτή την αλαζονεία από κάποιους ανθρώπους, σα να μην υπάρχω. Αν είναι να το παλέψω κι αυτό, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας και ΜΜΕ της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν. Δεν δέχεται μηνύματα από κανέναν.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι υπερήφανη από την ιστορία, τη φύση της και τα γονίδια της. Υπερήφανη θα γίνει και θα αποφασίζει μόνη για την ιστορία της. Δεν πρόκειται να πτοηθούμε από τίποτα και κανέναν. Προχωράμε».