Το αντίο του Χάρη

17

Μετά από πέντε χρόνια δίπλα στον Σούλη Μαρκόπουλο, στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Χάρης Μαρκόπουλος αποφάσισε να δουλέψει ως πρώτος προπονητής και να αποδεχτεί την πρόταση του Κόροιβου Αμαλιάδης, που πήρε το ΑΦΜ της Ξάνθη και ανέβηκε φέτος στην Α1.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε σήμερα τον Δικέφαλο, με μία γραπτή δήλωση, η οποία αναφέρει τα εξής :

«Ήταν μία πενταετία σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, σεβασμού και αγάπης. Έδωσα και την ψυχή μου για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτής της ομάδας, που βίωνε την πιο σκληρή περίοδο. Μία περίοδο που έδινε μάχη από την πτώση για να επιστρέψει στην κορυφή και να αναγεννηθεί.

Βίωσα πολλά, κέρδισα πολλά περισσότερα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιβιώσει και να επιστρέψει. Το όποιο λιθαράκι έβαλα και εγώ το κρατώ σαν φυλακτό στην προπονητική μου διαδρομή. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύθηκε και πορευθήκαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Δεν το ξεχνώ. Πάντα φίλος. Κρατώ πολύτιμο αγαθό ζωής ,την εμπιστοσύνη της θέσης του βοηθού που προσέφερε ο πατέρας. Θα σε ευγνωμονώ πάντα. Είσαι μοναδικός.

Ευχαριστώ και εκείνους που μου έδιναν απλόχερα εκτίμηση και κουράγιο στα δύσκολα. Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν ξεχνιέται. Στο επανιδείν.

Χάρης Μαρκόπουλος»