Το γεύμα και το… πινακάκι του Πρίφτη (pics)

30

Ο Δημήτρης Πρίφτης σήμερα το μεσημέρι παρέθεσε γεύμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ του Άρη, με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το κλίμα ήταν άκρως… οικογενειακό, ενώ η κίτρινη ΚΑΕ στην ιστοσελίδα της αναφέρει:

“Σε οικογενειακό κλίμα, με έντονο το συναίσθημα της συγκίνησης, ο Δημήτρης Πρίφτης παρέθεσε στους παίκτες και το τιμ του ΑΡΗ το τελευταίο γεύμα για τη σεζόν που τελείωσε χθες.

Το «παρών» στο εστιατόριο «Γλυκάνισος» έδωσαν σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό και το αγωνιστικό τιμ. Τα αστεία και τα πειράγματα δεν έλειψαν, στοιχείο που έδειξε για ακόμα μία φορά ότι ο ΑΡΗΣ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν και παρέμεινε μία οικογένεια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ζήτησε από όλους να υπογράψουν το πινακάκι που χρησιμοποιούσε στις προπονήσεις και ο Κώστας Χαρίσης έκανε το ίδιο για ένα παπούτσι του.

Στο τέλος του γεύματος, ο κόουτς του ΑΡΗ έκανε την τελευταία ομιλία προς τους παίκτες του. Εμφανώς συγκινημένος, τους είπε: «Σας ευχαριστώ για μία πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά. Είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας, μπορεί κι εγώ να σας πίεσα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε κάποιες φορές, όμως αυτό που κρατάω είναι ότι μείναμε δεμένοι σαν οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Να ξέρετε πως ό,τι χρειαστείτε, θα είμαι δίπλα σας και στη διάθεσή σας».

Στη συνέχεια, αγκάλιασε έναν προς έναν όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του. Οι παίκτες, συγκινημένοι, αποχαιρέτησαν αλλήλους. Δεν είπαν «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν». Άλλωστε, και οι δρόμοι μερικών να χωρίσουν, η φετινή οικογένεια δεν μπορεί να διαλυθεί…”.