Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

48

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση αποχώρησής του, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δέχτηκε τις ευχαριστίες της «Ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, η οποία τόνισε πως η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας του Σόυλη Μαρκόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Κώστα Χαραλμπίδη, ευχαριστούμε…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Κώστα Χαραλαμπίδη για την γεμάτη ουσία παρουσία του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και σήμερα. Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης, μέσα κι έξω από το παρκέ, ακόμη κι όταν λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τον υποδέχθηκε το καλοκαίρι του 2012 με περισσή εμπιστοσύνη και μέσα από την άψογη συνεργασία του με τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο, τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες του και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ, φτάσαμε δύο συνεχόμενες σεζόν στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Η ομάδας μας στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε αξιοσημείωτη πορεία στην Ευρώπη και από άτυχες στιγμές, που πάντα υπάρχουν στον αθλητισμό, δεν ήρθε κάτι ακόμη καλύτερο για όλους μας. Ο σοβαρός τραυματισμός του, το Νοέμβριο του 2014 στην Πολωνία, αποδείχθηκε εμπόδιο αξεπέραστο στην τιτάνια προσπάθεια που έκανε για να επανέλθει, έχοντας από την πρώτη στιγμή την αμέριστη συμπαράσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλων των μελών της ομάδας.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση και όλοι μας οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ, με προσήλωση και αυταπάρνηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Κώστα Χαραλαμπίδη…»