Το μήνυμα του Λευτέρη Αρβανίτη…

57

Δεν είναι τόσο ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου, όσο η διαφορά με την οποία έχασε ο Άρης από τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας σημάδια… σκασίματος από τα δύο συνεχόμενα ματς με τους αιωνίους της Αθήνας.

Ωστόσο προφανώς και δεν υπάρχει… χρόνος να σταθούν οι κίτρινοι στην ήττα από τους πράσινους, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μεταξύ άλλων είπε: “Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Πάμε παρακάτω. Δεν εξετάζω τίποτα. Δεν μας πάει πίσω η σημερινή ήττα. Κοιτάμε μπροστά”.

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, τόνισε: “Στο δεύτερο δεκάλεπτο πήγαμε καλά, αλλά στο τρίτο ήταν δύσκολα τα πράγματα. Από τη μία ο Παναθηναϊκός τα έβαζε όλα και από την άλλη εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην επίθεση. Μας λυπεί η μεγάλη διαφορά που χάσαμε”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βασίλης Ξανθόπουλος: “Δε γινόταν να γυρίσουμε δεύτερο σερί ματς και να τα βάλουμε όλα όπως έκανε ο Παναθηναϊκός. Η τελική διαφορά είναι πλασματική. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρεπει να παραμείνουμε ταπεινοί”.

Τέλος ο Θοδωρής Ζάρρας ανέφερε: “Χάθηκε ένας στόχος, πάμε παρακάτω. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον έκτο μας παίκτη, τον κόσμο μας σήμερα, αλλά δε γινόταν. Κοιτάμε μπροστά…”.