«Το ματς της χρονιάς με τον Άρη»

32

Η Κύμη υποδέχεται το Σάββατο τον Άρη (17:00 μ.μ.) και ο Βασίλης Μπρατσιάκος σημείωσε τη μεγάλη σημασία που παρουσιάζει η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής για τους νεοφώτιστους, ενώ κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Το Σάββατο μάς περιμένει ένας ακόμα τελικός. Αυτό θα είναι ίσως το ματς της χρονιάς για εμάς, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στην Stoiximan.gr Basket League και για την επόμενη σεζόν. Το έργο μας βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού αντίπαλος μας θα είναι ο Άρης, μια ομάδα υψηλής ποιότητας.

Κάθε αναμέτρηση μαζί τους είναι ένα σπουδαίο από μόνο του γεγονός, πόσο μάλλον τώρα που παίζεται για εμάς όλη η χρονιά! Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι δικαιούμαστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα για την νίκη.

Ο βαθμός δυσκολίας όμως της αναμέτρησης είναι τεράστιος και για αυτό έχουμε ανάγκη να σταθούν για μια ακόμα φορά μαζικά στο πλευρό μας οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πετύχουμε την υπέρβαση. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό της Κανήθου», δήλωσε ο προπονητής της Κύμης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.