Το «παλεύει» για Αθηναίου και Καββαδά

175

Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στον Άρη, ο Παναγιώτης Γιαννάκης προσπαθεί να προχωρήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό και σε αυτό φαίνεται πως υπάρχουν τόσο ο Βασίλης Καββαδάς, όσο και ο Γιάννης Αθηναίου. Αμφότερες οι περιπτώσεις πάντως παρουσιάζουν δυσκολίες.

Για τον Έλληνα σέντερ, παρά το ότι έχει καταθέσει προσφυγή στη FIBA, ο Άρης και ο Γιαννάκης προσπαθούν να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Υπόθση πάντως που παρουσιάζει πολλές δυσκολίες. Στον Καββαδά οφείλεται σχεδόν το μισό συμβόλαιο της περσινής σεζόν και την επόμενη έχει να παίρνει ποσό που είναι απαγορευτικό με τα σημερινά δεδομένα να δώσει ο Άρης.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο 26χρονος σέντερ δε φαίνεται να έχει στα χέρια του πρόταση ή ενδιαφέρον από Ελλάδα και προφανώς κοιτάζει τις επιλογές του στο εξωτερικό. Πάντως, ο Άρης δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι αν δεν βρεθούν χρήματα για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσο για τον Αθηναίου, είναι γνωστό πως αποτελεί βασικό στόχο του Γιαννάκη και από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει σε ομάδα, εξακολουθεί να απασχολεί και γίνονται διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται μέσα στο σαββατοκύριακο να προκύψει οριστική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις, είτε με θετική, είτε με αρνητική έκβαση.