Το φιλί της ζωής από Αμοιρίδη

Ο Κώστας Αμοιρίδης είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος, που δίνει αυτή την εποχή το φιλί της ζωής στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτός θα την κρατήσει ζωντανή.

Ο ΠΑΟΚτσής αυτός επιχειρηματίας, που μόνος του τρέχει το βόλεϊ γυναικών (το ανέβασε από τα τοπικά στην Α1) και το τμήμα της πάλης (έχει σαρώσει τα μετάλλια στην Ελλάδα) και χρηματοδοτεί αυτά τα δύο τμήματα, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ΚΑΕ.

Ο Αμοιρίδης θα βάλει κάποια χρήματα ως… βενζίνη κίνησης για να ξεκινήσει η δημιουργία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Με τα χρήματα που θα βάλει ο γνωστός επιχειρηματίας, θα μπορέσει η ΚΑΕ να αποφύγει σ΄ αυτή τη φάση προσφυγές και να κοιτάξει με ηρεμία μπροστά.

Βέβαια, ο Αμοιρίδης ΔΕΝ αναλαμβάνει την ΚΑΕ, απλά βοηθά. Όπως θα βοηθήσουν και άλλοι άνθρωποι, ανάλογα με τις δυνάμεις του. Το πρόβλημα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν λύνεται τόσο εύκολα και θέλει πολλή προσπάθεια.

Σε ότι αφορά τον Αμοιρίδη, με το μπάσκετ δεν είναι… άγνωστος. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέγας χορηγός της ΚΑΕ, ωστόσο με τον τρόπο της, η διοίκηση Πρέλεβιτς (και των υπολοίπων, που παραμένουν) κατάφερε να τον απομακρύνει κι αυτόν.