Τρεις «ματσάρες» 20 ευρώ!

17

Ο ΠΑΟΚ πέρασε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην φάση των «32« του Eurocup, εκεί που έχει να αντιμετωπίσει σαφώς δυσκολότερες ομάδες από την πρώτη φάση.

Έτσι η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στην προσπάθεια της να προσελκύσει τον κόσμο και να στηρίξει την ομάδα στα παιχνίδια με Βαλένθια, Λιμόζ και Όλντεμπουργκ έθεσε το πακέτο εισιτηρίων και για τα τρία παιχνίδια στα 20 ευρώ.

Αναλυτικά από το paokbc.gr:

Ο ΠΑΟΚ είναι στους «32» του Eurocup, κέρδισε με τον πλέον δίκαιο και εμφατικό τρόπο την πρόκρισή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ετοιμάζεται πλέον με την έλευση της νέας χρονιάς, από τις πρώτες ημέρες του 2016 για μία σειρά πολύ μεγάλων αγώνων.

Ο όμιλος του ΠΑΟΚ αποτελείται από πολύ ισχυρές ομάδες, με ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και τίτλους Ευρωπαϊκούς. Η πρωτοπόρος του Ισπανικού πρωταθλήματος Valencia Basket, η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη και με συνολικό ρεκόρ 21-0 (11-0 στην Ισπανία και 10-0 στο Eurocup), η πρωταθλήτρια Γαλλίας Limoges CSP που ξεκίνησε την σεζόν από την Ευρωλίγκα, η Γερμανική Ewe Baskets Oldenburg που αποτελεί μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις τα τελευταία χρόνια και φυσικά ο ΠΑΟΚ εγγυώνται έναν όμιλο με πλούσιο θέαμα, πολλές συγκινήσεις και μεγάλες μάχες για την πρόκριση.

Από αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να λείπει κανείς. Κλείστε τις θέσεις σας στο «Παλατάκι» για τους αγώνες του Eurocup ΤΩΡΑ και προμηθευτείτε τα ειδικά πακέτα για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Limoges, Oldenburg και Valencia, τα οποία διατίθενται από το PAOK Sports Arena και από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης και το διαδίκτυο.

Τα ειδικά πακέτα εισιτηρίων για τα παιχνίδια των «32» του Eurocup θα διατίθενται από την Τετάρτη 23/12/2015 στις 12:00 και οι τιμές (και για τα τρία παιχνίδια) είναι…
20€ για τα διαζώματα Black και White
15€ για τους κατόχους διαρκείας για τα διαζώματα Black και Whit