«Υποφέρουν κάποιοι παίκτες μου»

Media day σήμερα στο «Παλατάκι» ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης με την Όλντεμπουργκ που θα καθορίσει πολλά για την πορεια του ΠΑΟΚ  στο Eurocup.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι Μαρκόπουλος, Ντούβνιακ και Κακαρούδης:

Σούλης Μαρκόπουλος:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Όλντενμπουργκ είναι πολύ καλή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Η ψυχολογία η δικιά μας είναι καλή. Κάθε ομάδα όμως πρέπει να την αντιμετωπίζεις διαφορετικά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπορέσουμε να σταματήσουμε τους αντιπάλους και την ομάδα αυτήν που ανεβάζει εύκολα ρυθμό, παίζει πολύ γρήγορα και συνήθως σε υψηλά σκορ.

Η κούραση της δικής μας ομάδας είναι ένα θέμα. Δεν ξέρω πως θα μας βγει αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορώ να πω πως -έμμεσα- υποφέρουν!».

Ούρος Ντούβνιακ:

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας καθώς θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα μας. Είναι καλή ομάδα η Όλντενμπουργκ. Δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσεις έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχουν καλούς γκαρντ αλλά και ψηλούς.

Εμείς παίζουμε καλύτερα από ότι στο ξεκίνημα. Μπορούμε ακόμα καλύτερα. το θετικό είναι πως όσο περνάει ο καιρός πάμε ακόμα καλύτερα».

Κώστας Κακαρούδης:

«Κάναμε δύο πολύ μεγάλες νίκες. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε ταξίδι τις τελευταίες ημέρες και αυτό μας βοηθάει γιατί δεν έχουμε την κούραση.

Η Όλντενμπουργκ: είναι μία καλή ομάδα με καλούς και γρήγορους παίκτες. Θέλει να παίζει σε γρήγορους ρυθμούς, αυτό θα κρίνει πολλά, θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να εμφανιστούμε καλοί στην άμυνα και με σωστές συνεργασίες στην επίθεση.

Αυτά τα παιχνίδια είναι καθοριστικά για την πρόκριση. Η Βαλένθια είναι φαβορί για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε μέσα στο σπίτι μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση και θα πρέπει να παλέψουμε για αυτό.
Σίγουρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Μετά τη νίκη που κάναμε κόντρα στη Λιμόζ και υπολογίσουμε ότι παίζουμε με την Όλντενμπουργκ εδώ και στο γήπεδο τους και η Βαλένθια δεν έχει ήττα στις διοργανώσεις, πιστεύω ότι ανάμεσα σε εμάς και την Όλντενμπουργκ θα κριθεί η πρόκριση και για αυτό είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι».