Φιλικό για καλό σκοπό!

16

Μπορεί το προσεχές Σαββατοκύριακο η Basket League να έχει κενό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κύμη, αποδεχόμενος το κάλεσμα της τοπικής ομάδας για φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Το Σάββατο (21/4, 18:30) οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα «δυνατό» φιλικό και αντί εισιτηρίου ο κόσμος καλείται να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη ευπαθών οικογενειών.

Αναλυτικά, από την σχετική ανακοίνωση της Κύμης:

«Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Basket League δεν έχει αγωνιστική δράση, αλλά οι φίλαθλοι της Εύβοιας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή τους στα play offs.

Συγκεκριμένα, τo Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 18:30 η ομάδα της Κύμης θα υποδεχτεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου τον ΠΑΟΚ, με τον αγώνα να είναι «φιλανθρωπικού χαρακτήρα» και να διεξάγεται σε συνεργασία με την Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους καλούμε αντί εισιτηρίου να προσκομίσουν στο γήπεδο συσκευασμένα τρόφιμα (όπως ζυμαρικά, όσπρια, γάλα κ.λπ.), καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, απορρυπαντικά κ.λπ.), τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κλειστό Αλιβερίου για να δούμε έναν φιλικό αγώνα υψηλού επιπέδου και να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη!».