Χαραλαμπίδης: «Πικρή ήττα έτσι όπως ήρθε»

Για την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, που έμεινε πάραυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Όσα είπε:

«Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, είχαμε ενέργεια και διάθεση, νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σε πολλά σημεία, αλλά η μη καλή λειτουργία μας στην επίθεση μας στέρησε την δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι, το οποίο παλέψαμε μέχρι τέλους. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, είναι στενάχωρο ότι χάσαμε απέναντι σε μία πλήρης ομάδας».

Για την επίθεση: «Η ΑΕΚ ήταν καλή αμυντικά, και εμείς δεν λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε. Δεν είναι εύκολο, έχουμε ένα μικρό rotation και συνεχόμενους αγώνες, δυσκολευόμαστε να βρούμε την ισορροπία, αλλά παρόλα αυτά τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό και πάλεψαν μέχρι τέλους».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την φρεσκάδα: «Οφείλουμε να βρούμε τρόπο ώστε να υπάρχει μία ισορροπία, δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε ο ΠΑΟΚ και πηγαίνουμε παντού για τη νίκη. Έχουμε μία αρκετά καλή παρουσία το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη, και τώρα έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ενέργεια, γιατί η διάθεση ήταν σε μεγάλο επίπεδο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κυνήγησε μέχρι τέλους: «Θεωρώ ότι είχαμε καλή αμυντική προσέγγιση, η οποία λειτούργησε ως ένα σημείο, αλλά το καλάθι που δεχθήκαμε από τον Λάνγκφορντ μας στοίχισε. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι αυτές οι ομάδες έχουν ρόστερ 12 παιδιών που παίζουν συνεχόμενα».