Χριστοδούλου: “Πολύ ποιοτικός ο Άρης”

11

Την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη την Κυριακή (14/1) σχολίασε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Καλησπέρα για ακόμη μία εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας μου συνεχίζονται με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουμε ακόμη ένα «διπλό». Στα Τρίκαλα ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη μας και 4η στους τελευταίους 5 αγώνες, αποδεικνύοντας πως είμαστε σε καλό «φεγγάρι». Πλέον βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας, έχοντας καταφέρει να διαγράψουμε ένα μέρος της μέτριας αρχής. Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς από το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία αρχίζει να φαίνεται τώρα.

Έπειτα, λοιπόν, από το θετικό αποτέλεσμα στα Τρίκαλα επιστρέφουμε στην έδρα μας, όπου όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σε κάθε ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ξέρουμε πως είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε. Αυτό είναι το «όπλο» μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε, όποιον και αν έχουμε απέναντι μας.

Αυτή τη φορά στον δρόμο μας βρίσκεται ο Άρης. Μία ομάδα που επίσης δεν ξεκίνησε καλά και τώρα δείχνει να έχει να βρει τα πατήματα της. Βέβαια πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό σύνολο με την αναμέτρηση να αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη. Όμως, εμείς θα πρέπει να επιδείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Αν εμφανιστούμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια θεωρώ πως οι πιθανότητες για τη νίκη είναι με το μέρος μας. Είμαστε μέσα στους στόχους και θα πρέπει να «παλέψουμε» για το κάτι παραπάνω.