Ώρα… τελικού!

Την ευκαιρία να βρεθεί μετά από χρόνια στον τελικό κυπέλλου έχει ο ΠΑΟΚ που πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φάρου Κερατσινίου στο  αυριανό ημιτελικό.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πολύ σημαντικό αγώνα και  είναι έτοιμη να ξεκινήσει για Αθήνα.

Αναλυτικά από το paokbc.gr:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Φάρο Κερατσινίου, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στιε 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου Π. Νικολαΐδης.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, εκτός του Milenko Tepic, που προφυλάχθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί απόψε το απόγευμα για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Uros Duvnjak, Nikola Markovic και William Hatcher, ενώ την αποστολή της ομάδας θα συνοδεύσουν από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χαραλαμπίδης (που δεν είναι όμως σε θέση να αγωνιστεί). Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας.