Απάντηση Βασιλακόπουλου στα «πυρά»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, με δηλώσεις του στο Thessports, ξεκαθάρισε ότι οι υπεύθυνοι για μη αδειοδότηση του Πανιωνίου δεν είναι ούτε η ΕΟΚ, ούτε ο ίδιος προσωπικά. Αντίθετα, όπως τόνισε “οι υπέυθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ βρέθηκε για άλλη μια φορά να είναι ο αποδέκτης απίστευτων κατηγοριών αν και όπως λέει «δεν ρωτήθηκα ποτέ από κανέναν για το τι θα γίνει με το όλο θέμα. Δεν είναι δυνατόν να παρέμβω, άλλωστε δεν έχω το δικαίωμα να να το κάνω. Η ΕΟΚ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ΕΕΑ, που είναι η μόνη η οποία μπορεί να πάρει αποφάσεις σε τέτοια θέματα”.

Συνεχίζοντας ο ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ αναφερόμενος στο θέμα της μη αδειοδότησης του Πανιωνίου είπε: “Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται. Πού βρισκόμαστε; Υπάρχουν υπεύθυνοι για το πώς έφτασε ως εδώ ο Πανιώνιος και έχουν ονοματεπώνυμο. Και φυσικά δεν είναι η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος».

«Κανένας μας δεν ζήτησε από την ΕΕΑ να μην είναι ο Πανιώνιος στο νέο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ. Αποτελεί ντροπή να το λέει κάποιος αυτό για την ΕΟΚ. Ο καθένας, όμως, δυστυχώς λέει ό,τι θέλει αντί να αναλάβει τις ευθύνες του. Και μέσα σε όλα μεταθέτει και τις ευθύνες στους άλλους. Εμείς ζητήσαμε μόνο να τηρούνται οι νόμοι και φυσικά να μπορούν να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα. Τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.