Βολές Μπουρούση για τους απόντες

18

Ο Γιάννης Μπορούσης, μετά από μια καταπληκτική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συνεχίζει να… ιδρώνει τη φανέλα αυτή τη φορά στο Καρπενήσι και στην εθνική ομάδα ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο σέντερ της «βασίλισσας» περνά στην αντεπίθεση και βάλλει κατά όλων όσων γύρισαν την πλάτη στην Εθνική ομάδα.

«Για μας η εθνική ομάδα δεν είναι υποχρέωση. Είναι τρόπος ζωής. Θέλουμε και βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να δείξουμε καλό χαρακτήρα και μέσα από τις προπονήσεις να φτιάξουμε μια καλή ομάδα».

-Για σένα το κορμί σου δεν είναι η περιουσία σου, όπως είπε πρόσφατα ο Κουφός; Δεν σκέφτηκες ποτέ να το προστατέψεις, όπως ο Κουφός;

«Δεν θα ασχοληθώ με το τι λέει ο Κουφός και ο κάθε Κουφός. Εγώ ξέρω ότι φέτος πήρα μόνο 18 μέρες άδεια. Και μετά ήρθα κατευθείαν εδώ. Και ήρθα γιατί το θέλω πολύ, το γουστάρω. Η εθνική ομάδα μου έχει προσφέρει πάρα πολλά από τότε που ήμουν 18 χρόνων μέχρι σήμερα κι εγώ αυτά δεν τα ξεχνάω. Γι’ αυτό έρχομαι κι ας είχα μόνο 18 μέρες για να ξεκουραστώ κι ας άφησα τη γυναίκα και το παιδί μου πάλι πίσω…».

-Τουλάχιστον, είσαι ασφαλισμένος;

«Ναι, είμαι ασφαλισμένος. Κοίτα, δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτά τα πράγματα. Έχω διαβάσει τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό, έχω μάθει, αλλά δεν θέλω να τα συζητήσω. Πάντως, όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ είμαστε ασφαλισμένοι».