«Μπράβο» του Άρη στους Νέους του

23

Ο Άρης είχε τριπλή εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του μπάσκετ που έγινε στην Κρήτη και η «κίτρινη» ΚΑΕ εξέδωσε «συγχαρητήρια» ανακοίνωση για τους τρεις αθλητές της, αλλά και για όλη την ελληνική ομάδα. Μποχωρίδης και Πουλιανίτης με την Εθνική Ελλάδας και ο Βεζένκοφ με την Εθνική Βουλγαρίας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και ο Άρης θέλησε δημόσια να τους πει «μπράβο».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην Εθνική ομάδα των Νέων για την φετινή πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Η πορεία των νεαρών αθλητών έδειξε ότι αυτή η γενιά διαθέτει ταλέντο, έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τους επόμενους μεγάλους αθλητές της χώρας μας και να διεκδικήσει διακρίσεις.
Συγχαίρουμε, επίσης, τους αθλητές του ΑΡΗ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Στέλιο Πουλιανίτη και Αλέξανδρο Βεζένκοβ, ο οποίος μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια των Εθνικών τους ομάδων και για την άξια εκπροσώπηση των χωρών τους».