Δεν είναι αυτό, που… είδαμε

19

Aφού το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ομοπονδιακός προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου να χτυπά τον Αντώνη Κόνιαρη που κάθεται στον πάγκο, 22 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με την Ισπανία, η ΕΟΚ προσπάθησε να το… μαζέψει, φιλοξενώντας στην ιστοσελίδα της δηλώσεις του προπονητή και του αθλητή, που εξηγούν ότι αυτό που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, δεν είναι αυτό που νομίζουμε…

«Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής», δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης είπε τα εξής:

«Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί»….