«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι…»

O Γιώργος Πρίντεζης έδωσε την δική του εξήγηση για το ξέσπασμα του, μέσω του Facebook, σχολιάζοντας το «Όσοι χάρηκαν με αυτή την αποτυχία, γ@μ…νται! Ετσι απλά».

«Διαβάζοντας και λαμβάνοντας απαξιωτικά σχόλια για την εθνική, αισθάνθηκα ότι εκείνη τη στιγμή έθιγαν την οικογένειά μου», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Ισως να ήταν ακραία η αντίδρασή μου και μάλιστα δεν συνηθίζω τέτοιου είδους status update. Μου βγήκε όμως το αίσθημα της αδικίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά», παραδέχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Εκτιμώ, μάλιστα, ότι το υστερόγραφο εκφράζει όλους τους συμπαίκτες μου. Ήθελα να εκφράσω την απέχθειά μου προς όλους όσοι χαίρονται με την αποτυχία της εθνικής, της οποιασδήποτε εθνικής, σε οποιοδήποτε σπορ».

Συμπληρώνοντας πως: «Η κριτική, όσο σκληρή και αν είναι, ακόμη και η κακόπιστη, δεν με ενοχλεί. Εχω ακούσει πολύ άσχημα σχόλια, που όμως με βοήθησαν να δουλέψω πιο σκληρά στην καριέρα μου και να γίνω καλύτερος παίκτης. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ την απαξίωση και την ειρωνεία. Ο Μπουρούσης δεν ξεκουράστηκε καθόλου και όμως τα έδωσε όλα στη διοργάνωση.

Είδα ανθρώπους να τραυματίζονται και αντί να φυγοπονήσουν, να εκφράζουν την επιθυμία να παίξουν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ήμασταν μαζί επί σχεδόν δύο μήνες και δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Γι’ αυτό και η απογοήτευση που προκάλεσε ο αποκλεισμός ήταν πιο ισχυρή από προηγούμενες χρονιές. Φέτος και οι δώδεκα ήμασταν μια γροθιά και το πιστεύαμε. Στον κρίσιμο αγώνα όμως όλα πήγαν στραβά. Δημιουργήσαμε προσδοκίες και τις σβήσαμε».