Έχασε ματς και Χαραλαμπίδη

25

Το κακό φάνηκε από νωρίς στο Κράσνονταρ! Ο ΠΑΟΚ έχασε τον Χαραλαμπίδη νωρίς – νωρίς, που έπαθε διάστρεμμα και αποχώρησε, έχασε και τον Μαργαρίτη (τον τράβηξαν οι προσαγωγοί του), που πάντα δίνει λύσεις στην άμυνα (έπαιξε μόλις 2.22”) και… διαλύθηκε από την Λοκομοτίβ Κούμπαν χάνοντας με 41 πόντους διαφορά.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είχαμε προβλήματα από πριν από το παιχνίδι και αυτό έγινε χειρότερο για μας, από την στιγμή που ένας από τους καλύτερους παίκτες μας τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κι έναν ακόμη στην πορεία του αγώνα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Κι όταν το ρόστερ σου είναι περιορισμένο και αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Γύρισε το πόδι του Χαραλαμπίδη. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αλλάξουμε κάτι στην ροή του αγώνα, από την στιγμή που είχαμε κι αυτές τις απώλειες των παικτών στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μαργαρίτη και τον Χαραλαμπίδη και τον Όντουμ που έλειπε ένα δεκαήμερο», που στο πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, μέχρι τώρα, είδε τα πάντα να πηγαίνουν στραβά.

«Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι λάθη κάναμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το γήπεδο για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε για να έχουμε βλέψεις στη διοργάνωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ για την εμφάνισή της και της εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης», είπε ο… περίλυπος Σούλης Μαρκόπουλος.

«Για την δική μας ομάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εάν δεν παίζουμε σαν ομάδα χάνουμε το 80% της δυναμικής μας. Σήμερα η Λοκομοτίβ μας έδειξε ότι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμη και όχι για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά για να το πλησιάσουμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση, σίγουρα υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά αυτή είναι μία κατάσταση που πρέπει να μάθουμε αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε στην Ευρώπη και σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Μας πείραξε φυσικά και η διαφορά, αλλά περισσότερο μας πείραξε ότι παίξαμε τόσο άσχημα και σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που μπορούμε. Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για το πώς παίξαμε και την κακή εικόνα που δείξαμε εδώ σε αυτό το γήπεδο. Το επόμενο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ είναι σε έναν περίπου μήνα είναι αρκετά μακριά και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και δεν θα δείξουμε τόσο κακό πρόσωπο», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας.

* Σε ότι αφορά τους Χαραλαμπίδη και Μαργαρίτη, με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα κάνουν εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους. Και οι δύο είναι αμφίβολοι για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο.