«Ευχαριστώ Θεέ, που πάμε παράταση»

37

Ο Τζούλιαν Βον δεν δίστασε να αποκαλύψει τι σκέφτηκε μόλις είδε τον Κώστα Χαραλαμπίδη στη γραμμή των βολών, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα με το Ρέθυμνο.

«Σκέφθηκα, ευχαριστώ Θεέ μου, που πάμε στην παράταση, για να προλάβουμε να κερδίσουμε εκεί! Στην παράταση ο …Κώστας έγινε πάλι …Χαραλαμπίδης! Και παίξαμε όπως έπρεπε για να κερδίσουμε», παραδέχθηκε ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ.

Για τη δική του απόδοση, τόνισε ότι «δεν υπήρξε θέμα κούρασης ή έλλειψης τροφοδοσίας, άλλωστε στο μπάσκετ δεν σκοράρεις μόνο. Άρχισα ζεστός, αλλά δεν μπορείς να βάζεις 50 πόντους, πρέπει να συνεχίσεις με την άμυνα, ήταν και οι Χαραλαμπίδης, Λάνγκφορντ, Όντουμ που έδωσαν επιθετικές λύσεις, είναι ομαδικό το άθλημα».

Όσο για τα χαμένα ριμπάουντ: «Ήταν πολλά, θα δούμε στο βίντεο τι έγινε, όλοι πρέπει να το βελτιώσουμε και οι γκαρντ και οι ψηλοί, πρέπει να κόψουμε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, γιατί αρχίζει το Eurocup και θα δουν οι αντίπαλοι πού χωλαίνουμε. Κάποια ριμπάουντ του Ρεθύμνου βέβαια ήταν τυχαία αλλά τα χάσαμε και είναι κρίσιμο ζήτημα, θέλει άμεση λύση. Πρέπει όλοι να παίζουμε για το ριμπάουντ, όλοι τα χάνουν όλοι τα κερδίζουνε, να βρούμε το πρόβλημα και να το σταματήσουμε».

Για τον κόσμο τέλος, παραδέχθηκε: «Ήταν απίστευτος, ποτέ δεν είχα παίξει με μία ομάδα που έχει τέτοιο κοινό, συνήθως τους είχα αντίπαλους, ευτυχώς ήταν στο πλευρό μας, είμαι εντυπωσιασμένος από την προσέλευσή τους στο πρώτο παιχνίδι, ξέρω ότι με τις νίκες θα έρχονται περισσότεροι, τους θέλουμε για να είναι ο πραγματικός έκτος παίκτης μας, δημιουργούν πολύ δυνατό περιβάλλον και βοηθάνε στα μεγάλα σουτ μας, το νιώθεις αυτό».