Η «πρώτη» της σεζόν

23

Άρχισαν τα… βάσανα για τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που σήμερα είχε την πρώτη συγκέντρωσή της στο «Παλατάκι». Την ομάδα εκ μέρους της διοίκησης υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Κακαρούδης, Θωμάς Κώττας, οι έφηβοι Θόδωρος Ψυχίδης, Δημήτρης Καραμανώλης και Λεωνίδας Κοντόπουλος και ο Θανάσης Ιωακειμίδης, που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαλούστρος θα ενσωματωθεί με την ομάδα από την Δευτέρα, ενώ οι Αμερικανοί Κάρτερ, Λάνγκφορντ, Όντουμ και Βον θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις (στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης) για τους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι θα υποβληθούν επίσης και σε βιοηλεκτρική ανάλυση σύστασης σώματος, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. Στο πρόγραμμα της ομάδας υπάρχουν και προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή) στο PAOK Sports Arena στις 6μ.μ.