«Κόπηκε» λόγω αντι-ντόπινγκ!

18

Η ΑΕΚ τον έφερε στην Ελλάδα πιστεύοντας πως θα βοηθήσει στην… ανάστασή της, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι ακριβώς. Το μπασκετικό τμήμα της Ενωσης βρισκόταν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Αμερικανό Ρικ Τζάκσον, κατέληξε σε οικονομική συμφωνία μαζί του και το μόνο που απέμενε ήταν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα ωστόσο με την ιστοσελίδα aek-live.gr ο βαρύς Ρικ Τζάκσον αποδείχθηκε ασήκωτος και μάλλον ασύμφορος αφού σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κατηγορηματικά να περάσει από το προβλεπόμενο αντι-ντόπινγκ τεστ… Η συγκεκριμένη εξέταση είναι αναγκαίο «κακό» για τους αθλητές για να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο αμερικανός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις αλλά σε αυτή την καθόλου μικρή λεπτομέρεια κόλλησε… σκορπώντας τάσεις απόγνωσης στους ανθρώπους της ΑΕΚ που βρίσκονται πλέον προ τετελεσμένων.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Εκτός ΑΕΚ τέθηκε ο Ρικ Τζάκσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πήρε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά κρίθηκε από τον Ντράγκαν Σάκοτα ανέτοιμος. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός της «Βασίλισσας» αναζητεί άλλον παίκτη για την θέση «5».